Składniki :
- małe opakowanie czerwonej fasoli Bonduelle 170 g
- 5 dag orzechów włoskich
- 6 sztuk pomidorów suszonych w oleju
- 4 ząbki czosnku
- sok z cytryny, u mnie z połowy średniej cytryny
Przygotowanie :
Czytałam o podobnej paście ale nigdy nie jadłam. Ciekawa ;)
OdpowiedzUsuńPasta w moich klimatach :) Oj już ją sobie wyobrażam na tostach!
OdpowiedzUsuńhttps://rankiemwszystkolepsze.blogspot.com/
Powinnam sie przekonać do takich past i zacząc je robić. Wszystko przede mną. Pozdrawiam Uleńko 😊
OdpowiedzUsuńCiekawe połączenie...
OdpowiedzUsuńWygląda pysznie <3
OdpowiedzUsuńJaki ciekawy pomysł! Nigdy takiej pasty nie jadłam, narobiłaś mi apetytu :))
OdpowiedzUsuńfajne smarowidło:)
OdpowiedzUsuń