Wielkanocnych :)
Składniki :
- jajka gotowane
- makrela wędzona
- majonez
- szczypiorek
Przygotowanie :
- Jajka ugotować, obrać, wyjąć delikatnie żółtka
- Makrelę obrać z ości i skóry
- Rybę i żółtka włożyć do blendera z łyżką majonezu, ewentualnie dodać szczyptę pieprzu - miksować
- Dodać pokrojony drobno szczypiorek, wymieszać
- Napełniać jajka pozbawione żółtek, dekorować.
Makrelę możemy zastąpić łososiem.
Kolejny bardzo fajny sposób na podanie jajek:)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
Uwielbiam faszerowane jajka, pod każdą osłoną. Pozdrawiam! :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam po porstu !!!
OdpowiedzUsuńO tak, coś dla mnie :D Śliczne zdjęcia Urszulko:)
OdpowiedzUsuńzdecydowanie tak! takie jajka smakują zawsze:) pozdrawiam
OdpowiedzUsuńSuper te jajeczka:)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam:)Iza:)
wyglądają smakowicie, uwielbiam!
OdpowiedzUsuńpo prostu pycha :)
OdpowiedzUsuńWszystkiego dobrego na wiosnę:)
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo smacznie. I patrząc po składnikach musi takie być :) Jak będzie mi się chciało, to może zrobię takie na Świąteczny stół :)
OdpowiedzUsuńNa pewno zrobię na swieta.Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńŚwietne jajeczka - prezentują się niezwykle smakowicie :)
OdpowiedzUsuńCzęsto tak robię z makrelą. Na imprezach jajka pod każdą postacią znikają zawsze bardzo szybko. Pozdrawiam ciepło !!!
OdpowiedzUsuńTakiego połączenia się nie spodziewałam, ale zachęcająco wygląda :)
OdpowiedzUsuńPyszne połączenie, pycha :)
OdpowiedzUsuń