Ten wypiek przygotowałam z gotowej mieszanki chlebowej.
Baner po prawej stronie, tam znajdziemy więcej wiadomości.
Zarobienie chleba było proste, choć muszę powiedzieć, że trochę trwało...
Ma to swoje plusy, jeżeli nie dysponujemy nadmiarem czasu, bo wypiek robimy etapami.
Składniki:
- mieszanka CHLEBowa DRWALA, która ma w zestawie opakowania 3 torebek
Przygotowanie:
- Wypiek chleba składał się z kilku etapów przygotowania, wszystko jest jasno opisane na torebce mieszanki
- Chleb piekłam wpierw przez 3 min. w temp. 220 stopni C, a potem przez 30 min. w 180 stopniach C
musi byc pyszny! wygląda smakowicie!
OdpowiedzUsuńhttp://pooczwarka.blogspot.com/
...zgadza się, chlebek był pyszny, juz zjedzony:)
Usuńfantastycznie wygląda:) bardzo swojski bochenek!
OdpowiedzUsuńaż mi się zachciało domowego chleba:)
OdpowiedzUsuńAntenko- taki był:)
UsuńPaulino- trzeba wypróbować jakiś przepis :)
Nemi - trzymam kciuki by się udał :)
Patrycjo - dzięki.
Pyszny taki chleb Drwala musi być :)
OdpowiedzUsuńMusze upiec chleb w weekend;)
OdpowiedzUsuńWygląda nieziemsko dobrze :)
OdpowiedzUsuńzapisuje sobie Twój przepis do wypróbowania
pozdrawiam Cię Urszulo i oczywiście dodaję do obserwowanych, miłego wieczoru :)
Pięknie wygląda ten chleb:)
OdpowiedzUsuńMoniko W- dziękuję i pozdrawiam :)
UsuńKarolo -prawda , udał mi się wspaniale:)
Amber - czasem warto wypróbować, ja tak zrobiłam :)
Pysznie wygląda!
OdpowiedzUsuńI choć z gotowych mieszanek nigdy nie piekłam,to chętnie bym spróbowała.
Pozdrowienia.