Dziś podsumowanie konkursu "Dodaj oleju rzepakowego do blogosfery"
Napłynęło do mnie sporo przepisów, dlatego wybór tych zwycięskich był bardzo trudny...
Wszystkim, którzy nadesłali swoje czasem niecodzienne przepisy kulinarne bardzo dziękuję :)
Każdy nadesłany przepis zawierał w swoich składnikach olej rzepakowy. A przepisy były bardzo różnorodne. Z tego wniosek, że oleju można używać nie tylko do smażenia, ale też do pieczenia, do sałatek i do przetworów :)
A teraz najważniejsze :
Napłynęło do mnie sporo przepisów, dlatego wybór tych zwycięskich był bardzo trudny...
Wszystkim, którzy nadesłali swoje czasem niecodzienne przepisy kulinarne bardzo dziękuję :)
Każdy nadesłany przepis zawierał w swoich składnikach olej rzepakowy. A przepisy były bardzo różnorodne. Z tego wniosek, że oleju można używać nie tylko do smażenia, ale też do pieczenia, do sałatek i do przetworów :)
A teraz najważniejsze :
Zwyciężczyniom gratuluję !
Te renifery są przesłodkie, zresztą, jak wszystkie zwycięskie przepisy, gratuluję !
OdpowiedzUsuńJeszcze raz chce powiedzieć, że spośród prawie 100 przepisów jakie do mnie napłynęły wybór tych zwycięskich był bardzo trudny :(
UsuńJeszcze raz chce powiedzieć, że spośród prawie 100 przepisów jakie do mnie napłynęły wybór tych zwycięskich był bardzo trudny :(
UsuńGratuluję wszystkim. :)
OdpowiedzUsuńAleż mi miło:-), bardzo , bardzo dziękuję za wyróżnienie:-). Serdecznie pozdrawiam:-)
OdpowiedzUsuńMnie też miło, przepis był super. Na pewno sama kiedyś skorzystam, pozdrawiam:)
Usuńsuper blog, zapraszam :D http://positively-crazyy.blogspot.com/ ;*
OdpowiedzUsuńPrzepisy genialne wszystkim wyróżnionym osobom serdecznie gratuluję ! :)
OdpowiedzUsuńRenifery słodkie ^^
gratuluje Wszystkim :)
OdpowiedzUsuńsame smakołyki!
PS. U mnie mały konkurs w formie rozdania. Trzeba odpowiedzieć na jedno, krótkie pytanko. Zapraszam Cię serdecznie do wzięcia udziału ;)
Zwycięzcom gratuluję, a reniferki są faktycznie przeurocze :) Żałuję, że nie miałam okazji wziąć udziału w konkursie - od dawna wiem, że olej rzepakowy jest najlepszy i stosuję go w mojej kuchni na obniżenie cholesterolu, więc przepisów mam z nim mnóstwo ;)
OdpowiedzUsuń