Składniki :
- boczek, najlepszy cienki płat mięsa około 1 kg (wtedy zmniejszamy ilość składników zalewy)
- przyprawy takie jak przy gotowaniu schabu lub karkówki
Przygotowanie:
- Postępujemy tak jak w moim przepisie -(klik) Mięso gotowane w przyprawach - schab
Do takiego mięsa wskazany chrzan tarty.
wygląda cudownie, przydałby mi się taki do baby ziemniaczanej ;)
OdpowiedzUsuńI smakuje też pewnie cudownie, dzięki za przepis
Usuńdomowy najlepszy!
OdpowiedzUsuńmniammm:D
Coś co mój facet lubi najbardziej chrzan i boczek :D ale tak nigdy nie robiłam :) dzięki za post wypróbuję
OdpowiedzUsuńZapraszam: http://rugeidea.blogspot.com/
kawał dobrego mięcha :)
OdpowiedzUsuńMoja mama wędzi i taki chyba uwielbiam najbardziej, ale ta gotowana wersja też mi się podoba :)
Musi smakować rewelacyjnie taki domowy! :)
OdpowiedzUsuń---
klik