środa, 2 października 2013

Boczek gotowany w przyprawach




Składniki :
  • boczek, najlepszy cienki płat mięsa około 1 kg (wtedy zmniejszamy ilość składników zalewy)
  • przyprawy takie jak przy gotowaniu schabu lub karkówki
Przygotowanie:
  1. Postępujemy tak jak w moim przepisie -(klik) Mięso gotowane w przyprawach - schab


Do takiego mięsa wskazany chrzan tarty.

5 komentarzy:

  1. wygląda cudownie, przydałby mi się taki do baby ziemniaczanej ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Coś co mój facet lubi najbardziej chrzan i boczek :D ale tak nigdy nie robiłam :) dzięki za post wypróbuję

    Zapraszam: http://rugeidea.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. kawał dobrego mięcha :)
    Moja mama wędzi i taki chyba uwielbiam najbardziej, ale ta gotowana wersja też mi się podoba :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Musi smakować rewelacyjnie taki domowy! :)

    ---
    klik

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...