Surówka z młodej kapusty z czerwoną cebulką
Składniki :
- mała główka kapusty
- łyżka majonezu
- cebulka czerwona
- koperek
- sól, cukier
Przygotowanie :
- Kapustę poszatkować drobno i lekko posolić i pozostawić na ok. 15 min.
- Obraną cebulę pokroić drobno w kostkę
- Kapustę odcisnąć, posypać łyżeczką cukru, polać majonezem- wg uznania i wymieszać
- Posypać pokrojonym koperkiem.
Hihi ile bym nie zjadła to tutaj zawsze robię się głodna :D Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńSurówki z kapusty lubię bardzo, więc to coś dla mnie :)
OdpowiedzUsuńNajlepsza do obiadku:)
OdpowiedzUsuńprzepyszna surówka :)!
OdpowiedzUsuńPyszna suróweczka :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam surówki, z kapusty również...pozdrawiam SERDECZNIE...
OdpowiedzUsuńPycha:)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam cieplutko
bardzo fajny dodatek do obiadu :)
OdpowiedzUsuńJak dobry surowiec to składników nie musi byc dużo i tak jest smacznie :-)
OdpowiedzUsuń