Składniki :
- mała puszka kukurydzy złocistej Bonduelle ( 212 ml opakowanie) tzw. bonduelki
- 2-3 gałązki selera naciowego
- majonez i jogurt, natka pietruszki
Przygotowanie :
- Kukurydzę osączyć na sicie, umyte gałązki selera osuszyć i pokroić w cienkie paseczki
- Składniki połączyć, majonez zmieszać z jogurtem, polać i wymieszać ponownie.
Smacznego !
Jadłabym!
OdpowiedzUsuńPozdrowienia Urszulo
Prosto i smacznie:)
OdpowiedzUsuńProsta i na pewno smaczna. Takie lubię. Buziaki !!
OdpowiedzUsuńJa zdecydowanie jeszcze śpię. Najpierw przeczytałam sałatka z kukurydzą i serem i zastanawiam się gdzie jest o serze a potem po wnikliwym czytaniu przepisu - kukurydzę osączyć na sicie i pokroić w drobne paseczki :))))))) Chyba powinnam wrócić do łóżka :D
OdpowiedzUsuńKoniecznie muszę zrobić bo w takiej formie kukurydzy jeszcze nie jedliśmy :)))
dziękuję
Nie ma tu wielu składników, więc jest bardzo prosta do wykonania.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie :)
pychotka
OdpowiedzUsuń