wtorek, 10 września 2013

Grzyby suszone



Te skarby pochodzą z tegorocznego grzybobrania :)
 Część grzybków została zamarynowana w occie, a nadmiar wysuszyłam.
 Zostaną przechowane w szczelnych słojach, dołożę je do bigosu , zupy grzybowej lub sosu grzybowego.


9 komentarzy:

  1. też uwielbiam grzyby pod każdą postacią:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Już chce jechac na grzyby! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. U mnie w tym roku cieniutko z grzybami...prawie wszystkie poszły do potraw na bieżąco, zamarynowałam jedynie 7 słoiczków ;(

    OdpowiedzUsuń
  4. Grzybki zawsze dobre :-) Sezon już jest :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Zazdroszczę, jeszcze w tym roku nie byłam na grzybach.

    OdpowiedzUsuń
  6. Grzybki! :D Zazdroszczę. W tym roku nawet nie miałam czasu wyskoczyć do lasu na "grzybowe łowy". :/

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...